Üst Yönetim

Elektrik taahhüt ve yenilenebilir enerji alanında +25 yıl deneyimli. 1998’e kadar Gündüz Elektrik yöneticisi ve şirket ortağı. ORGE’nin kurucusu olan Gündüz, 1998-2023 yılları arasında Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği ve CEO’luk görevini yürüttü, 2023 yılı Nisan ayından itibaren Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO olarak görev yapıyor.

Nevhan Gündüz

CEO

+20 yıl kamu ve özel sektörde, sermaye piyasaları, finans ve düzenleyici otorite ilişkileri tecrübesi. Uzmanlık alanları: Sermaye Piyasaları, Kurumsal Finansman, Halka Arz, Birleşme & Devralma, kurumsal yönetim, finansal hizmetler, UFRS, denetim, iç kontrol, risk ve sözleşme yönetimi. Tüm Sermaye Piyasası Lisanslarına sahip.

Volkan Bayram, PhD

CFO

+15 yıl Hastane, Otel, Endüstriyel tesisler Raylı sistem projelerinde elektrik müteahhitliği tecrübesi.
Uzmanlık alanları : Proje ve teklif yönetimi, proje yönetimi ve koordinasyonu. Ağırlıklı olarak Raylı sistem projeleri üzerine çalışmaktadır.

Emre Karatepe

Genel Müdür Yrd. (Raylı Sistemler)

+20 yıl elektrik sektöründe başta kablo, kablo aksesuarları, jeneratör ve hammadde imalat, pazarlama ve satış tecrübesi. Özel sektörde kurumsal firmalarda üst düzey yöneticilik yapmış, Yönetim ve İcra Kurullarında yer almıştır. Uzmanlık alanları: pazarlama, stratejik planlama, yönetim, uluslararası satış, ihaleler, dağıtım kanalları ve koordinasyon üzerine çalışmaktadır.

Bertan Birkan, MS

Ticaret Bölümü Başkanı

+20 yıl kamu sektörü ve özel sektörde, bankacılık, finans ve eğitim alanlarında düzenleme, denetim ve üst düzey yöneticilik deneyimi. Uzmanlık alanları: bankacılık ve finans piyasaları, finansal ekonomi, denetim, risk yönetimi, bütçe yönetimi, finansal yönetim, proje yönetimi, organizasyonel yapılanma ve kurumsal yönetim.

Mehmet Tahir Özsoy, MBS, MSc

Yenilenebilir Enerji Bölümü Başkanı

+30 yıl özel sektörde Enerji projeleri Satış, Planlama, Proje, Koordinasyon ve Genel Müdür Pozisyonlarında çalıştı. Yurtdışında fabrikalar kurdu ve işletti. Uzmanlık Alanları : Elektrikli Araç Teknolojileri, Busbar Enerji İletim ve Dağıtım Sistemleri, Kablo Kanal ve Topraklama Sistemleri olarak sıralanabilir.

Ahmet Birleştirici

E-Mobilite Bölümü Başkanı